28.9.12

All this time



Den här veckan har jag inte haft någon skola, men inte har jag haft lov heller. Dansa varje dag och varit och tala om min välgörenhetsprojekt till olika skolor. Men jag har också stickat varje dag och sett på filmer (de som finns i bilden) och idag var jag på kaffe vid kahvipuu med min älskade Jacke.

Dessutom har jag fått alla prov tillbaka från provveckan. Och det for så bra!! Det gällde att vara nördig! Jag fick en 9, två 9½ och en 10 av mina prov, svävar på moln av lycka :)

26.9.12

Deltar i en fototävling


Det här är en bild jag har tagit i Paris på våren. Jag älskar streetfotograferande och tycker att den här bilden är tagen på just rät stund.

Tävlingen är på Majas blogg, http://fotogeniquee.blogg.se/2012/september/fototavling.html

Priserna är från sheinside och kamda.se, om jag skulle vinna skulle jag köpa bl.a. en close-up filter

25.9.12

And that's just who I am

Det verkar blivit väldigt pop inom bloggvärlden med en bilder om hurudan man är. Så jag tänkte att värför skulle jag inte också göra det, men lite personligare. Fotona som andra använde är de samma, men jag använde mina egna bilder och laga text till :)









23.9.12

Just a little bit


Igår var jag på crosspoint, det var så skönt. Jag har inte varit där typ alls sedan förra våren, har jobbat, varit på läger, varit på bröllop, haft provvecka... Allt möjligt så att jag har varit tvungen att skippa crosspoint. Det var Oa Lönnbäck som talade och det är så lätt att lyssna på honom, man börjar inte tänka på nånting annat lika lätt. Och det han berättade om var bra, om att förtrösta på Gud, det skulle jag gärna lyckas med bättre.

Efter det fortsatte jag och Jacke på min vän Eddies kalas var man såg en vän som har flyttat till Åbo, så det var riktigt roligt.

Imorgon ska jag fara och tala om min välgörenhetsprojekt till en klass i länsipuistos högstadie. Aaahhhh! Hur kommer det månne att fara? Vi hoppas på bra.

Om du har missat min välgörenhetsprojekt så kan du läsa om det här:
http://annamab.blogspot.fi/2012/09/valgorenhet-hyvantekevaisyytta.html

21.9.12

Girl I know

Har bakat en 50 muffuns och en chokladkaka till ungdomssamlingen ikväll vid backstage. Inte ensam, Jacke hjälpte till :) Hoppas folket tycker att det smakar bra.


Provveckan är över och det känns som alla proven skulle ha gått, faktiskt, väldigt bra. Så jag firar det så enkelt som med en fin outfit :) Min blogg har inte riktigt varit en modeblogg då jag följer inte mode, i alla fall aktivt. Har bara på det som jag tycker om. Men jag tänkte fråga er vad ni tycker om saken? Skulle ni vila se min stil/kläder etc..? Vet inte alls vad jag själv tycker.

Ha en bra veckoslut! :)

19.9.12

I am on your side


Halva provveckan avklarad, jag firar med te. Bara religion och musikprov kvar, kommer lugnt att komma igenom båda men hur bra är alltid frågan :)

17.9.12

My heart still beats

Igår började jag göra min miljökonstuppgift för gymnasiet. Jag har lagat nästan 20 pappersfåglar, och Jacke har laga en och måla och klippt en del. Så jag ska föra dem ut och fota dem här någon dag när det inte regnar. Skulle så gärna ha sol.

Sen har jag andra bra nyheter också, jag tror att historiaprovet gick bra! :) Det är ett glädjeämne om nåt!



15.9.12

With a little help

Min dag i bilder:




1. Har historiaprov på måndag och läraren är sträng, förstå inte mig fel, hon är faktist bra på det hon gör, men sträng.

2. Var idag och titta efter barn på kyrkhelgen, håller på med att gå hem genom gamla staden på bilden.

3. Havrebollar, lite inspiration till läsandet.

4. Sockan jag håller på och sticka, inte kan man väll läsa hela långa dagen.


12.9.12

So grant me this wish

Jag har haft en för lång dag idag. Till skolan kl.8 och jag kom hem efter 19. Så nu är jag trött, men jag har fått äta och duscha, då är livet redan lite bättre igen :)

Jag ska flytta på möblerna i mitt rum, i en ny ordning alltså, här någon dag. Jag brukade göra det varje år, men vi renoverade mitt rum två år sedan och jag har inte gjort det sedan dess. Sedan skulle jag också gärna ha "julbelysning" i mitt rum. Bara för att det skulle vara så mysigt. Se nu:

Tumblr_m0dxscockp1qawqh7o1_500_large
563009_265247586927777_1745007610_n_large
Tumblr_m8v514hsyw1rnrh78o1_r1_500_large
546295_372427759496689_1464104165_n_large

 (fotografierna weheartit)


9.9.12

Bring our world some love

Igår var jag på min morbrors bröllop. Jag hade så roligt! :) Härligt att se alla släktingar och äta god mat förstås, min favoritdel av ungefär alla fester. Vi startade före 10 med bil mot uleåborg och var tillbaka hemma en 21-tiden.


Jag bjuder på en bild av Jacke som var med dit, för jag tänker inte publicera bilder från deras fest utan lov.

Ha det så bra! :)

7.9.12

Every day in every way


Äntligen fredag!

Det känns speciellt skönt för att jag har varit sjuk hela veckan. Snuva om man vill vara exakt. Den onödigaste sjukdomen, för att man är inte tillräckligt sjuk för att vara hemma, men man ska gå till skolan, träna dansgrupper och man får int fara till gymmet eller vara med i skolans gymnastik. Och man är så trött för man måste ju ändå egentligen göra lika mycket och all energi far till att vara sjuk. Så jag har sovit mycket.

Imorgon ska jag på min morbrors bröllop!! Oj, hur lycklig blir man då man får fara på bröllop! Kan inte vänta till imorgon :)

3.9.12

Leaving just a memory


På lördag var jag på dans-skolning. Dansade i fyra timmar (kom dit dock en timme i förtid så jag var där i fem ändå). Det var faktist kul! Vi dansade hiphop och lite house och till slut töjde vi i ungefär en halvtimme. Att töja är bland det skönaste jag vet, det är bara nånting nästan terapeutiskt med det.

Nå på söndagen skulle det ha varit i turen showdans i tre timmar. Men gissa vad? Jag har en sjuk häl, så jag var tvungen att stanna hemma. Den är ännu också sjuk men bättre dock.

Annors har jag två nya, sköna och varma ylletröjor till den kommande finska vintern:

Ha det så bra! :)

1.9.12

Take a bow


Sydde igår åtta (sex större två mindre) rosetter till min vän Saga (link till hennes och hannas blogg). Så jag tänkte visa dem. Hon hade nog valt vackra tyger så de blev riktigt fina :)